Debatcafé 2018

Debatcafé

Højbjerg Yoga Aftenskole holder spændende debatcaféer hvor inspirerende foredragsholdere vil vække til debat og samtale blandt tilhørerne.

Du bestemmer selv om du vil bedrage til debatten, eller om du vil lade dig berige af foredragsholderen og debatten blandt tilhørerne. Under alle omstændigheder vil du blive udfordret og få noget at tænke over med hjem.

Med i prisen er der kaffe/te og kage.

 

 

Navn Ugedag Start Slut Start tid Slut tid  
Debatcafé: Kærlighedens kraft Man 24‑09‑2018 24‑09‑2018 19:00 21:00
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Debatcafé om kærlighedens kraft

En søndag aften i juni 2010 ændredes livet i et splitsekund for Lene Varming og hendes familie. Deres ældste datter, Maria, blev påkørt af toget og mistede livet kun 14 år gammel. I kølvandet på den store sorg startede en lang proces med at bygge en ny virkelighed og en ny identitet op fra grunden.

I et gribende og nærværende foredrag fortæller Lene Varming sin historie fra den dag i 2010, hvor sorgen ramte, til i dag, hvor livet igen opleves som smukt og fyldt af kærlighed. Hun vil komme ind på de valg, vi har som mennesker, når sorgen rammer, og på vigtigheden af at åbne hjertet for kærligheden.

I dag arbejder Lene Varming som sorgterapeut, og ud over at dele sin personlige historie og udvikling, vil hun også dele konkrete redskaber til at bearbejde sorgen med.

Tilhørerne inviteres til at deltage aktivt i en debat om, hvordan sorg kan bearbejdes.

Kærlighedens kraft gjorde Lene Varming i stand til at finde styrken igen efter sorgen, og nu ønsker hun at give håbet og lyset videre til andre.

Kaffe, te og kage, er med i prisen.

Du kan læse mere om Lene Varming på hendes hjemmeside: www.lenevarming.dk

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18402
Status: Igangsat
Første møde: 24-09-2018 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Lene Varming
Priser:
Almen DKK 150,00