Debatcafé 2018

Debatcafé

Debatcafé om yogafilosofi

Kom til en spændende debatcafé om yogafilosofi. Selv om yogafilosofien har sine rødder i en tusindeår gammel indisk tradition, har den masser at sige moderne mennesker.

Gitte Poulsen, som netop er blevet ansat som manager ved Oxford Centre for Hindu Studies i Katmandu i Nepal, vil stå i spidsen for debatcafeen og lægge ud med et inspirerende og tankevækkende foredrag om yogafilosofi.

 

Navn Ugedag Start Slut Start tid Slut tid  
Debatcafé: Yogafilosofi Man 20‑08‑2018 20‑08‑2018 19:00 21:30
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Debatcafé om yogafilosofi

Yoga er meget mere en de fysiske stillinger, og yoga uden filosofi er bare gymnastik, siger nogle. Men hvad kan filosofi fra en flere tusinde år gammel tradition i et land som Indien langt, langt væk sige moderne mennesker i Danmark?  Det har religionshistoriker og yogalærer Gitte Poulsen mange, gode bud på.

Gitte Poulsen er en inspirerende oplægsholder, som kan gøre et indviklet emne både vedkommende og inspirerende. Hun brænder for yogafilosofi og vil pirre, prikke og vække til eftertanke og dermed give en god bund for en debat, du inviteres til at deltage i.

Så glæd dig til en spændende debatcafé om yogafilosofi med Gitte Poulsen. Hun er ved at færdiggøre sin kandidatuddannelse ved Aarhus og Oxford universitet, hvor hun studerer sanskrit med særligt fokus på yogafilosofi, Derudover har hun boet et år i Indien og Nepal og er netop er blevet ansat som manager ved Oxford Centre for Hindu Studies i Katmandu i Nepal.

Og til en debatcafé hører naturligvis kaffe, te og kage, som er inkluderet i prisen.

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 18401
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 20-08-2018 19:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Gitte Poulsen
Priser:
Almen DKK 150,00