Debatcafé 2019 (1)

Debatcafé

Højbjerg Yoga Aftenskole holder spændende debatcaféer hvor inspirerende foredragsholdere vil vække til debat og samtale blandt tilhørerne.

Du bestemmer selv om du vil bidrage til debatten, eller om du vil lade dig berige af foredragsholderen og debatten blandt tilhørerne. Under alle omstændigheder vil du blive udfordret og få noget at tænke over med dig hjem.

Med i prisen er der kaffe/te og kage.

Navn Start Slut Start tid Slut tid Ugedag  
Debatcafé: Mit liv med Iyengar yoga 25‑08‑2019 25‑08‑2019 14:00 16:30 Søn
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Debatcafé: Mit liv med Iyengar yoga

Glæd dig til en spændende debatcafé med Maja Olivia Hoeks, for hvad er det for noget med det der yoga?  Hvorfor går vi til yoga? Hvad er det yoga kan? Hvad gør det ved os, ved dig og mig? Fysisk og mentalt?

Yoga har i den grad gjort noget ved Maja, og hun vil sætte gang i en debat om yoga ud fra sine egne erfaringer fra et langt liv med yoga. Først som certificeret hathayogalærer ved Annelise Dresler og siden som certificeret Iyengar yogalærer ved Jeanne Masleen og Anette Dyrbye. Maja har været yogalærer i 34 år; yogaen er simpelthen blevet en del af hendes liv.

Maja har syv gange været på månedlange rejser til Pune i Indien, hvor Iyengar yogaens moderinstitut ligger, Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute. Et institut BKS Iyengar opbyggede og gav navn efter sin afdøde hustru. Derudover har Maje Hoeks videreuddannet sig inden for Iyengar yoga til Junior 3 niveau og har taget en yogaterapeutisk uddannelse.

Så glæd dig til en spændende debatcafé. Maja Hoeks brænder for yoga, hun har mødt BKS Iyengar flere gange, hun er blevet undervist af ham, og hun ved som tidligere folkeskolelærer, hvordan man kan få gang i en jordnær og ligefrem debat, som du inviteres til at deltage i.

Og til en debatcafé hører naturligvis kaffe, te og kage, som er inkluderet i prisen.

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 19401
Status: Igangsat
Første møde: 25-08-2019 14:00
Mødegange: 1
Lektioner: 1
Undervisere: Maja Olivia Hoeks
Priser:
Almen DKK 150,00