Fordybelse - skønne omgivelser - super mad

Om Strandgården retreat september 2019

Jeg oplevede tre fantastiske dage med yoga, dejlige mennesker, spændende oplæg, velsmagende måltider og smuk natur.
Retreatet var meget veltilrettelagt, så der både var god tid til yogafordybelse, egentid og fællesoplevelser.

Rammerne på Strandgården fungerede perfekt og det var en fornøjelse at bo i så smukke omgivelser. Personligt nød jeg stedets gode energi, lamaerne på gården og badeture til stranden.

De mange timers yoga kunne synes overvældende, men jeg oplevede, at tiden fløj afsted i de mange varierede øvelser. Jeg blev styrket i smidighed, balance, centrering og afspændthed. På trods af slidgigt i begge hænder, var det intet problem at gennemføre øvelserne, og jeg vendte tilbage til hverdagen med fornyet energi og endnu mere lyst til at dyrke Iyengaryoga.
Beth Windinge.

                                                                                           ***

En rigtig fin oplevelse, som jeg bestemt kan anbefale. Jeg kan hæfte ord som ro, koncentration, fordybelse, omsorg, dejlig mad og god stemning på arrangementet
Per Rasmussen

                                                                                            ***

En fantastisk weekend, men vejret havde nu også en del af skylden. Jeg nød især den langsomme og blide morgen- og aftenyoga og derfor kunne yogaen midt på dagen, for mig, gerne have været lidt mere udfordrende, men alle skal jo også kunne være med. 

Stedet er charmerende, lamaerne søde, værelserne ok, og maden supergod. En af de ting jeg nød i fulde drag, var en gåtur langs stranden og da vejret var perfekt, blev det til mange. 

Jeg følte mig virkelig i balance, da jeg kørte hjem igennem det smukke Mols.

Tak for en dejlig oplevelse.
Margrethe Woller

                                                                                             ***

Det var en fantastisk weekend, med ro og fordybelse, dejlig mad, skønne omgivelser, yoga som alle kunne være med til. Så fin en guidning igennem det hele, meld mig på til næste retreat
Lillian Hansen

                                                                                              ***

Selvom jeg er til absolut blid og fredelig yoga havde jeg en rigtig god oplevelse af dette yogaretreat med Birgitte. Hun var som altid fuld kompetent ift. at guide, så alle kunne være med, også de ’nye’. Der var kun få øvelser, jeg ikke lavede, og især fredag aftens opbyggende stillinger fik min krop til at smile.

Stedet er helt perfekt til formålet - skøn mad, gode undervisningsrum, smukke omgivelser og et lille beskedent værelse til hver med 4 om toilet og bad. De venlige klappelamaer er en historie for sig ;-)

Tip til de magelige - medbring sko, der egner sig til at få let og hurtigt af og på til transport over gårdspladsen til undervisningsrummene ;-)
Else Baden-Jensen Aarhus

dof