Pas godt på dig selv - og andre

Aftenskolen følger altid myndighedernes krav og anbefalinger.

Er du syg eller nær kontakt, så bliv hjemme.

Hold afstand.

Brug din sunde fornuft 😊

 

Derfor:

Sprit hænder af, når du går ind i yogalokalet

Trappen op til yogalokalet er ensrettet. Så forlad yogasalen umiddelbart efter undervisningen, så der er plads til at næste hold kan komme op.

Tag dine egne redskaber med, hvis du har dem (2-3 klodser, 2 yogatæpper, 1 yogabælte.) Yogapølle kan du låne. Tag evt. et lille håndklæde med som du kan lægge over pøllen.

Det være muligt at låne udstyr.

Men det er godt at have sit eget udstyr; så har man også til sin yogapraksis derhjemme. Udstyr kan købes f.eks. hos www.yogaudstyr.dk

Har du brug for hjælp, så skriv til mig.

birgittemelbye@gmail.com

20 98 55 94

HVIS NU:

* I tilfælde af at et hold må lukkes ned på grund af corona, fortsætter undervisningen online. Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej.

*Der kan blive indført en turnusordning, hvis der bliver indført forsamlingsforbud, så der må være færre end de 12, der max. er på holdet. Den vil betyde at nogle få kursister på skift sidder over hver gang, men så til gengæld får et link til en undervisningsvideo, som de kan lave yoga efter derhjemme.

* Hvis du bliver testet positiv, så giv straks besked til skoleleder og yogalærer Birgitte Melbye 20 98 55 94

Opdateret 211128