Pas på dig selv og de andre

Myndighedernes restriktioner overholdes naturligvis. Holdene er små. Der er max 10 deltagere på hvert hold i den 100 kvadratmeter store sal. Du skal bære mundbind - undtagen når du er på måtten. Der står håndsprit i yogasalen. Og du skal medbringe dit eget udstyr.

Vi skal nemlig passe på os selv og hinanden, så der vil være nogle regler, som du skal følge. Når de først er blevet en vane, er det såmænd ikke så svært at overholde:

* Sprit hænder af når du går ind og ud af yogasalen

* Tag mundbind på inden du går ind ad hoveddøren. Behold det på hele tiden, undtagen når du er på måtten. Tag en lille plastikpose med navn med, så kan du lægge dit mundbind i den, når du er på måtten.

* Når undervisningstimen er slut, så pak dine ting sammen og gå ud, så der bliver plads til at næste hold kan gå op ad trappen.

* Trappen er "ensrettet". Der er altså ikke nogen, der går op ad trappen, mens andre går ned ad trappen. Det er for at undgå, at man vender ansigtet mod hinanden på den snævre trappe.

* Alle medbringer en yogamåtte, to tæpper, 3 klodser og et bælte, samt et lille håndklæde, du kan lægge over yogapøllen, når du bruger dem. Hvis du har glemt noget en dag, kan det lånes. Stil det på gulvet mellem de to reoler i redskabsrummet efter timen, så redskaberne kan komme i "corona karantæne".

* Det gælder dog ikke stole, som sprittes af efter brug.

* Kun én person ad gangen i redskabsrummet.

* Kom omklædt.

* Der kan IKKE flexes til et andet hold, hvis du f.eks. ikke kan komme en enkelt gang. Det er for at begrænse antallet af smittekæder.

* Er du bekymret for at blive smittet, kan du komme på et online hold fredag kl. 13:30, så du kan lave yoga derhjemme. Du får også et link til en YouTube video af undervisningen.

* Hvis der pga. forsamlingsforbud ikke er plads alle på et hold i salen, får deltagerne efter tur et link til en online undervisningsvideo, så de kan lave yoga hjemme. Men som regel kan det klares med almindeligt afbud. Det betyder at alle skal melde afbud, når de ikke kan komme.

* I tilfælde af at et hold må lukkes ned på grund af corona, fortsætter undervisningen online. Onlineundervisning på coronalukkede hold betragtes som almindelig gennemført undervisning, uanset om den enkelte deltager ønsker at gøre brug af denne mulighed eller ej.

* Kom ikke hvis du har symptomer på Covid-19.

* Hvis du bliver testet positiv, så giv straks besked til skoleleder og yogalærer Birgitte Melbye 20 98 55 94

Opdateret 201230

dof