Pas på dig selv og de andre

Myndighedernes restriktioner overholdes naturligvis. Holdene er små. Der er max 12 deltagere på hvert hold, så der er god plads til alle i den 100 kvadratmeter store sal. Der står håndsprit i yogasalen. Og du skal medbringe dit eget udstyr.

Vi skal nemlig passe på os selv og hinanden, så der vil være nogle regler, som du skal følge. Når de først er blevet en vane, er det såmænd ikke så svært at overholde:

* Sprit hænder af når du går ind og ud af yogasalen

* Når undervisningstimen er slut, så pak dine ting sammen og gå ud, så der bliver plads til at næste hold kan gå op ad trappen.

* Trappen er "ensrettet". Der er altså ikke nogen, der går op ad trappen, mens andre går ned ad trappen. Det er for at undgå, at man vender ansigtet mod hinanden på den snævre trappe.

* Alle medbringer en yogamåtte, to tæpper, 3 klodser og et bælte. Hvis du har glemt noget en dag, kan det lånes. Stil det på gulvet mellem de to reoler i redskabsrummet efter timen, så redskaberne kan komme i "corona karantæne".

* Det gælder dog ikke stole, som sprittes af efter brug.

* Kun én person ad gangen i redskabsrummet.

* Kom så vidt muligt omklædt.

* Der kan IKKE flexes til et andet hold, hvis du f.eks. ikke kan komme en enkelt gang. Det er for at begrænse antallet af smittekæder.

Opdateret 200928

dof