Letøvede og begyndere sommer 2021

Navn Ugedag Start Slut Start tid Slut tid  
Yoga for letøvede og begyndere Tir 04‑05‑2021 29‑06‑2021 19:45 21:15
Se mere   Luk  
Se mere   Luk  

Online Iyengar yoga for letøvede og begyndere (indtil vi må mødes i Kulturhuset på Højbjerg Torv, og forudsat at det er muligt at booke tider.):

Har du ikke prøvet Iyengar® yoga før, har du muligheden her med et kort forløb på 8 gange.

Iyengar® yoga er en fysisk udfordrende yogaform, hvor du får styrket både krop og sind, mærker roen og lærer at være til stede i nuet. Du træner styrke, smidighed, balance og nærvær. Der bruges redskaber som klodser og bælter, så alle får det maksimale ud af stillingerne.

Holdet er for både begyndere og letøvede.
Du kommer igennem de grundlæggende yogastillinger. Får styrke og smidighed bygget op med stående stillinger. Bliver introduceret til liggende og siddende stillinger, drejninger og foroverbøjninger samt bagoverbøjninger og omvendte stillinger. Der sluttes altid af med en god dybdeafspænding. Alle i helt almindelig fysisk form kan være med.

Sted: Undervisningen forgår online, indtil vi må mødes i Kulturhuset på Højbjerg Torv, og forudsat at det er muligt at booke tider. Du skal have en internetforbindelse, en PC, tablet eller smartphone for at være med til online undervisning hjemmefra.

Du skal bruge en yogamåtte, 2 (yoga)tæpper, 2 yogaklodser, 1 yogabælte, 1 yogastol (eller spisestuestol uden armlæn), 1 yogapølle (eller tæpper rullet sammen/sovepose).

Underviser er certificeret Iyengar yogalærer Birgitte Melbye http://www.melbyeyoga.dk/

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 21204
Status: Igangsat
Første møde: 04-05-2021 19:45
Mødegange: 8
Lektioner: 16
Undervisere: Birgitte Melbye
Priser:
Almen DKK 840,00
dof