Yoga er godt for krop og sind

Højbjerg Yoga Aftenskole er en lille, specialiseret aftenskole, som tilbyder kurser i IYENGAR® yoga i Højbjerg, syd for Aarhus.

I menuen kan du finde oplysninger om skoleleder og certificeret Iyengar® yogalærer Birgitte Melbye. Om yogalærer Susanne Agerbo,  bestyrelsen og om skolens persondatapolitik.

Undervisningen foregår i Højbjerg i Antroposofisk Kulturhus på Rosenvangs Allé 251. Bygningen bliver også kaldet den gamle biograf og ligger ved Højbjerg Torv.
Du kan nemt finde både parkeringspladser og busstoppesteder (bus 18, 100 og 103) tæt på undervisningsstedet.

Der er kurser både om dagen og aftenen: yoga for begyndere, letøvede, øvede og seniorer samt blid yoga om fredagen. Vi udbyder også workshops og retreats.

Underviser er certificeret Iyengar® yogalærer og mindfulnesslærer Birgitte Melbye og yogalærer Susanne Agerbo, som er i gang med at videreuddanne sig til Iyengar® yogalærer.

I Iyengar® yoga bliver der brugt forskellige redskaber som klodser og bælter, så stillingerne bliver tilgængelige og du får størst muligt udbytte af dem. Du bliver guidet omhyggeligt gennem alle stillingerne, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre.
Når du dyrker yoga, kan du bl.a. få større smidighed, styrke og ro både i krop og sind. Det er ikke en betingelse for at gå til yoga, det er noget du med tiden får!

Højbjerg Yoga Aftenskole er medlem af Dansk Oplysnings Forbund, DOF.

Senest opdateret 16. april 2023